Program de vizitare: miercuri - duminică, 10:00-18:00.
Ultima intrare la MNAR și la Muzeul Colecțiilor de Artă se face la ora 17.00, iar la Muzeul Theodor Pallady, la Muzeul K.H. Zambaccian și în expozițiile temporare la ora 17.30.
Din motive tehnice Galeria de Artă Românească Modernă este parțial deschisă. Vă mulțumim pentru înțelegere!
În zilele de 21, 22, 23 şi 24 septembrie 2023 Spațiile Istorice (Sala Tronului, Sufrageria Regală și Scara Voievozilor) vor fi închise.

 
Muzeul Național de Artă al României

Programe și vizite ghidate pentru publicul adult

Experiența profesională și pasiunea pentru artă a specialiștilor din MNAR garantează calitatea programelor pentru publicul adult. Concepute atât pentru cunoscători, cât și pentru persoanele care își doresc o inițiere în artele plastice, vizitele ghidate la muzeu oferă cadrul ideal pentru experiențe estetice autentice și un plus de profunzime în interpretarea istoriei și a artelor.

Muzeul Național de Artă al României, Muzeul Colecțiilor de Artă, Muzeul Theodor Pallady și Muzeul K. H. Zambaccian pot fi vizitate de miercuri până duminică, în intervalul orar 10:00-18:00. De asemenea puteți vizita și Spațiile Istorice ale fostului Palat Regal, în fiecare zi de miercuri până duminică, în intervalul 10.00 - 18.00.

În timpul vizitei dvs. vă rugăm să urmați un set de reguli stabilite conform Ordinului de Ministru nr. 2855 din 15/05/2020 și măsurile de protecție ale MNAR.

Aceste măsuri sunt menite să contribuie la protecția dumneavoastră și a personalului muzeului.

Vă mulțumim pentru sprijin.

 

***

 

Pentru ca experiența muzeală să fie completă, vă punem la dispoziție și șase tururi virtuale, atât pentru cele trei galerii permanente de la MNAR, cât și pentru muzeele satelit. În felul acesta puteți naviga în siguranță și vă puteți decide asupra galeriilor sau muzeelor pe care veți vrea să le vizitați mai întâi. 

Tururi virtuale în galeriile permanente MNAR:

Galeria de Artă Românească Modernă 
Galeria de Artă Veche Românească 
Galeria de Artă Europeană 

Tururi virtuale în muzeele satelit:
Muzeul Colecțiilor de Artă 
Muzeul K.H. Zambaccian 
Muzeul Theodor Pallady 

Facebook Page

Acest site folosește cookies

Folosim module cookie pentru a vă pune la dispoziție caracteristici de social media și pentru a analiza traficul. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii acestora.