Program de vizitare:
Muzeul Național de Artă al României, Muzeul Zambaccian și Muzeul Theodor Pallady, miercuri-vineri, orele 10-18, sâmbătă-duminică 11-19, luni și marți închis. Prima miercuri din lună intrarea gratuită.
Muzeul Colecțiilor de Artă: luni, marți, vineri, orele 10-18, sâmbătă-duminică 11-19, miercuri și joi închis. Prima vineri din lună intrarea gratuită.
Galeria de Artă Decorativa Europeană și  Galeria de Artă Românească Modernă vor fi închise temporar din motive tehnice începând cu data de 13 iunie 2024.

Muzeul Național de Artă al României

Programe (ART)fel

Programele pentru familii înseamnă învățare prin joc, relaxare și timp de calitate petrecut alături de cei dragi, la muzeu.

#ÎnvățămARTfel! 

Educația muzeală este una dintre activitățile importante care au loc la Muzeul Național de Artă al României.

Acum #StămAcasă, dar asta nu ne oprește să învățăm împreună prin joc, să observăm și să descriem, să formulăm păreri și întrebări, să desenăm și să interpretăm pentru a înțelege mai bine ce vedem în operele de artă originale. Descoperim astfel felul în care artiștii explorează lumea și oamenii din jur, pe canalul MNAR Youtube!.

Iar noi putem deveni mici artiști în această perioadă!

Vă propunem câte o activitate practică inspirată din lucrările muzeului, care poate fi realizată individual sau în familie. Nu vă temeți să incercați, important este să ne dezvoltăm creativitatea și să petrecem timpul într-un mod relaxant #împreună!

Suntem siguri că rezultatele vor fi minunate așa că la sfârșit așteptăm creațiile voastre în comentarii sau mesaje private pe Youtube sau pe pagina de Facebook, iar de ce nu, poate la sfârșit vom organiza o mică expoziție #ÎnvățămARTfel!

Succes!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

***

MNAR are rețeta perfectă pentru diminețile de weekend în familie: vizite ghidate și timp de creație pentru cei mici, sub îndrumarea celor mari și spre delectarea tuturor! Programele pentru familii înseamnă învățare prin joc, relaxare și timp de calitate petrecut alături de cei dragi, la muzeu. Faceți click pe butonul tema curentă pentru a afla mai multe informații despre ce programe pregătim în perioada următoare.

Informaţii utile:
Grupe de vârstă: copii cu vârste între 4-12 ani, în funcție de complexitatea programului
Când: periodic, de obicei în zilele de sâmbătă şi duminică, de la ora 11:00
Durată: aprox. 1h30
Participare: înscriere prin e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.  
Tarif: 15 lei/ persoană

Important!

Prezenţa părinţilor este necesară pe toată durata programului, ei având un rol activ în buna desfăşurare a activităţilor.
Se pot face fotografii în timpul desfăşurării acestor programe, fără a folosi blitz-ul, vizând grupul de participanţi şi nu operele de artă. Pentru fotografierea lucrărilor de artă trebuie achitată taxa aferentă.
Pentru a fi la curent cu tematica programelor vă invităm să vă abonaţi la newsletter-ul nostru.

Facebook Page

Acest site folosește cookies

Folosim module cookie pentru a vă pune la dispoziție caracteristici de social media și pentru a analiza traficul. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii acestora.