Program de vizitare: miercuri - duminică, 10:00-18:00.
Ultima intrare la MNAR și la Muzeul Colecțiilor de Artă se face la ora 17.00, iar la Muzeul Theodor Pallady, la Muzeul K.H. Zambaccian și în expozițiile temporare la ora 17.30.
Din motive tehnice Galeria de Artă Românească Modernă este parțial deschisă. Vă mulțumim pentru înțelegere!
În zilele de 21, 22, 23 şi 24 septembrie 2023 Spațiile Istorice (Sala Tronului, Sufrageria Regală și Scara Voievozilor) vor fi închise.

 
Muzeul Național de Artă al României

Drepturi de reproducere a imaginilor operelor de artă aflate în patrimoniul muzeului

Dreptul de reproducere se acordă numai pe baza cererii explicite din partea unor edituri, trusturi de presă, etc. în care să se precizeze datele publicaţiei (genul: volum, site, dimensiuni, tiraj, limba ediţiei, ediţie bilingvă, etc.).

TAXE UTILIZARE IMAGINE OBIECTE DE PATRIMONIU
În cazul operelor de artă aflate sub protecția legii drepturilor de autor solicitantul trebuie: să obțină, în prealabil, acordul de reproducere a imaginii operei de artă de la deținătorul dreptului de reproducere.
(Detalii în Ordinul MC nr. 3226 / 09.10.2020 privind aprobarea tarifelor pentru serviciile oferite de MNAR accesibil la: www.mnar.arts.ro/tarife )

COMERCIAL (albume de artă, calendare, felicitări, agende, imprimări pe diverse obiecte - CD-uri, plase, oglinzi, magneți, pixuri) • 1-5 imagini reproduse: 500 LEI / buc.
• 6-20 imagini reproduse: 250 LEI / buc.
• > 20 imagini reproduse: 125 LEI / buc.
• copertă, banner, afiș: 750 LEI / buc.

Album de artă, catalog de expoziție (altele decât cele la care MNAR participă ca împrumutător sau partener), monografie, pentru instituții din afara României și Republicii Moldova • 1-5 imagini reproduse: 250 LEI / buc.
• 6-20 imagini reproduse: 150 LEI / buc.
• > 20 imagini reproduse: 50 LEI / buc.
• coperta, banner, afiș: 500 LEI / buc.

ONLINE: imagini digitale utilizate exclusiv online • 50 LEI / imagine

ŞTIINŢIFIC (articol în revistă de specialitate, publicații științifice, catalog rezonat), publicație educativă distribuită gratuit GRATUIT

TAXĂ FOTOCOPIERE / SCANARE DOCUMENTE 0,5 LEI / pagină xerocopie, 0,25 lei / pagină scanare

Constituie infracţiune preluarea prin orice mod a textelor şi imaginilor de pe prezentul site al Muzeului Naţional de Artă al României.

Legea penală română apără împotriva infracţiunilor referitoare la drepturile de autor.

Legea penală română se aplică infracţiunilor săvârşite pe teritoriul României, sau săvârşite pe teritoriul unui alt stat comise de un cetăţean român, de un cetăţean străin sau de un apatrid şi îndreptate împotriva drepturilor persoanelor fizice, juridice şi instituţiilor publice aflate în România.

Facebook Page

Acest site folosește cookies

Folosim module cookie pentru a vă pune la dispoziție caracteristici de social media și pentru a analiza traficul. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii acestora.