Program de vizitare:
Muzeul Național de Artă al României, Muzeul Zambaccian și Muzeul Theodor Pallady, miercuri-vineri, orele 10-18, sâmbătă-duminică 11-19, luni și marți închis. Prima miercuri din lună intrarea gratuită.
Muzeul Colecțiilor de Artă: luni, marți, vineri, orele 10-18, sâmbătă-duminică 11-19, miercuri și joi închis. Prima vineri din lună intrarea gratuită.
Galeria de Artă Decorativa Europeană și  Galeria de Artă Românească Modernă vor fi închise temporar din motive tehnice începând cu data de 13 iunie 2024.

Muzeul Național de Artă al României
Lansare tur virtual al Expoziției Romulus Ladea – Sculptură

Lansare tur virtual al Expoziției Romulus Ladea – Sculptură

De la 19 Decembrie 2023 11:47 până la 04 Februarie 2024 18:00
Publicat de MNAR Admin
Categorii: Evenimente
Vizualizări: 1420

Muzeul Național de Artă al României anunță prelungirea expoziției Romulus Ladea - Sculptură până în data de 4 februarie 2024, la parterul Galeriei Naționale (Calea Victoriei 49-53). Expoziția dedicată unuia dintre cei mai importanți sculptori români moderni evidențiază, într-un parcurs cronologic, temele sale principale: portretul și autoportretul, iubirea, maternitatea, familia, spiritul sacru, eroismul. Virtuozitatea sa artistică a însuflețit materiale precum lemnul, lutul sau bronzul, cărora le-a conferit o monumentalitate impresionantă, o expresivitate frapantă, frustă uneori.

Anunțăm cu acest prilej și lansarea turului virtual al acestei expoziții disponibil pe website-ul muzeului la secţiunea Explorează (https://mnar.ro/exploreaza). În continuarea demersurilor muzeului de a valorifica și, în același timp, a facilita accesul unui public cât mai larg la patrimoniul deținut și la expozițiile organizate, ne propunem completarea fiecărui demers expozițional și cu această componentă de promovare a expozițiilor temporare.

Turul virtual include o vizualizare de 360°, optimizată și pentru telefoanele mobile, a celor 34 de obiecte prezente în cadrul expoziției, alături de etichetele lor extinse în format bilingv (română-engleză). Totodată publicul se poate bucura și de filmul realizat special pentru acest proiect expozițional și care prezintă cele mai importante monumente ale sculptorului Romulus Ladea. Pentru cei care nu pot vizita expoziția până în data de 4 februarie 2024, turul virtual, accesibil printr-un singur click, oferă posibilitatea de a observa îndeaproape sculpturile și de a face o vizită cu o vedere completă asupra spațiului.

Facebook Page

Acest site folosește cookies

Folosim module cookie pentru a vă pune la dispoziție caracteristici de social media și pentru a analiza traficul. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii acestora.