Program de vizitare:
Muzeul Național de Artă al României, Muzeul Zambaccian și Muzeul Theodor Pallady, miercuri-vineri, orele 10-18, sâmbătă-duminică 11-19, luni și marți închis. Prima miercuri din lună intrarea gratuită.
Muzeul Colecțiilor de Artă: luni, marți, vineri, orele 10-18, sâmbătă-duminică 11-19, miercuri și joi închis. Prima vineri din lună intrarea gratuită.
Galeria de Artă Decorativa Europeană și  Galeria de Artă Românească Modernă vor fi închise temporar din motive tehnice începând cu data de 13 iunie 2024.

Muzeul Național de Artă al României

Expoziția de fotografie Depictions - Danielle van Zadelhoff

Muzeul Național de Artă al României vă invită la vernisajul expoziției de fotografie Depictions, a artistei olandeze Danielle van Zadelhoff duminică26 mai 2024, ora 18.00, eveniment ce va avea loc la parterul Galeriei de Artă Europeană, în prezența artistei. Expoziția va fi deschisă pentru public în perioada 29 mai – 29 septembrie 2024, în Sala de Grafică și în spațiile expoziționale din Galeria de Artă Europeană.

Cu acest proiect expozițional, Muzeul Național de Artă la României propune publicului un dialog inedit între arta contemporană și operele vechilor maeștri. O parte din fotografii vor fi prezentate în dialog cu operele maeștrilor europeni din Galeria de Artă Europeană pentru a evidenția, prin grupaje tematice sau asocieri compoziționale, capacitatea acesteia de a crea imagini artistice inedite pornind de la mari repere vizuale europene. Relaționarea dintre fotografie și pictură reprezintă o premieră pentru muzeele din România, pe care Muzeul Național de Artă al României o va prezenta într-o dezvoltare scenografică spectaculoasă, special concepută pentru această expoziție.

Facebook Page

Acest site folosește cookies

Folosim module cookie pentru a vă pune la dispoziție caracteristici de social media și pentru a analiza traficul. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii acestora.