Program de vizitare:
Muzeul Național de Artă al României, Muzeul Zambaccian și Muzeul Theodor Pallady, miercuri-vineri, orele 10-18, sâmbătă-duminică 11-19, luni și marți închis. Prima miercuri din lună intrarea gratuită.
Muzeul Colecțiilor de Artă: luni, marți, vineri, orele 10-18, sâmbătă-duminică 11-19, miercuri și joi închis. Prima vineri din lună intrarea gratuită.
Galeria de Artă Decorativa Europeană și  Galeria de Artă Românească Modernă vor fi închise temporar din motive tehnice începând cu data de 13 iunie 2024.

Muzeul Național de Artă al României

Comunicate de presă

În legătura cu participarea Muzeului Național de Artă al României la Noaptea Muzeelor, comunicăm următoarele:

În ziua de 8 mai 2024 conducerea MNAR a primit o înștiințare din partea Sindicatului Specialiștilor Muzeului Național de Artă al României prin care este informată că membrii acestui sindicat se solidarizează cu sindicatele din Federația CulturMedia la care este afiliat și prin urmare nu vor efectua ore suplimentare în afara programului obișnuit de lucru în data de 18 mai 2024, cu prilejul Nopții Muzeelor.

Ca urmare a acestei situații Consiliul de Administrație al MNAR a hotărât în data de 9 mai 2024 ca MNAR nu va participa la Noaptea Muzeelor.

Sâmbătă, 18 mai 2024, spațiile expoziționale ale MNAR vor fi deschise între orele 11-19

Facebook Page

Acest site folosește cookies

Folosim module cookie pentru a vă pune la dispoziție caracteristici de social media și pentru a analiza traficul. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii acestora.