Program de vizitare: miercuri - duminică, 10:00-18:00.
Ultima intrare la MNAR și la Muzeul Colecțiilor de Artă se face la ora 17.00, iar la Muzeul Theodor Pallady, la Muzeul K.H. Zambaccian și în expozițiile temporare la ora 17.30.
În perioada 7 - 10 decembrie Spațiile istorice vor fi închise. Mulțumim pentru înțelegere!

 
 
Muzeul Național de Artă al României
DADA Vizual la MNAR

DADA Vizual la MNAR

De la 22 Iunie 2016 17:00 până la 23 Iunie 2016 18:30
Publicat de MNAR Admin
Categorii: Conferințe
Vizualizări: 2743

În săptămâna 20-25 iunie 2016, are loc în București, cu ocazia centenarului Dada, o suită de evenimente culturale și științifice, care aduc alături oameni de teatru, de film, critici de artă și cercetători din România, Elveția, Marea Britanie, Germania, Italia, Belgia, Ungaria, China și altele. Săptămâna DADA VIZUAL este organizată de Centrul de Excelență în Studiul Imaginii CESI, Universitatea din București, în colaborare cu Biblioteca Centrală Universitară „Carol I”, Muzeul Național de Artă al României, Teatrul UNTEATRU București și Arhiva Națională de Filme − Cinemateca Română.

  • Miercuri, 22 iunie, ora 17.00− Muzeul Național de Artă al României (Sala Rotondă, intr. din str. Știrbei Vodă, nr. 1-3)

DADA CADE-N ARTĂ

Conferențiar: Erwin Kessler

  • Joi, 23 iunie, ora 17.00− Muzeul Național de Artă al României (Sala Rotondă, intr. din str. Știrbei Vodă, nr. 1-3)

MARCEL IANCU: FIGURILE ȘI LOCURILE

Conferențiar: Sorin Alexandrescu

Facebook Page

Acest site folosește cookies

Folosim module cookie pentru a vă pune la dispoziție caracteristici de social media și pentru a analiza traficul. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii acestora.