Program de vizitare:
Muzeul Național de Artă al României, Muzeul Zambaccian și Muzeul Theodor Pallady, miercuri-vineri, orele 10-18, sâmbătă-duminică 11-19, luni și marți închis. Prima miercuri din lună intrarea gratuită.
Muzeul Colecțiilor de Artă: luni, marți, vineri, orele 10-18, sâmbătă-duminică 11-19, miercuri și joi închis. Prima vineri din lună intrarea gratuită.
Galeria de Artă Decorativa Europeană și  Galeria de Artă Românească Modernă vor fi închise temporar din motive tehnice începând cu data de 13 iunie 2024.

Muzeul Național de Artă al României
Lansare de carte  „Dincolo nu e nimeni” de Stelian Tănase

Lansare de carte „Dincolo nu e nimeni” de Stelian Tănase

De la 15 Aprilie 2024 18:00 până la 15 Aprilie 2024 20:00
Categorii: Evenimente
Vizualizări: 301

Muzeul Național de Artă al României și Editura Corint vă invită luni, 15 aprilie 2024, ora 18.00, la lansarea cărții „Dincolo nu e nimeni” de Stelian Tănase, care va avea loc la parterul Galeriei Naționale (Calea Victoriei 49-53).

Volumul va fi prezentat de Cristian Teodorescu, Octavian Soviany și Radu Aldulescu. Evenimentul va fi moderat de Ana Antonescu, coordonatoarea colecției Corint Fiction.

Stelian Tănase este scriitor, eseist, istoric, politolog, realizator de televiziune și profesor universitar. Opera sa cuprinde atât lucrări de ficțiune, cât și texte de nonficțiune legate de științele politice, istorie, cercetarea arhivelor, alături de volume de memorialistică.

Romanul „Dincolo nu e nimeni” se desfășoară în jurul pictorului Adam Bruno, a cărui moarte misterioasă conduce la o investigație care dezvăluie viața și destinul unui artist transformat în mit după 1989 de personajul colectiv numit „Dăscălimea”.

Printre titlurile publicate de Stelian Tănase la Editura Corint se numără: „Negustorul de antichități”, 2023, „Zvonuri despre sfârșitul lumii”, 2023, „Moartea unui dansator de tango”, 2021, „Sunt un copil al Războiului Rece”, 2020, „Marele incendiator. Cronica unui fapt divers”, 2019, „Conversații cu Regele Mihai”, 2018.

Evenimentul se va încheia cu sesiune de autografe din partea autorului.

Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile, în baza unei rezervări pe platforma Oveit

Facebook Page

Acest site folosește cookies

Folosim module cookie pentru a vă pune la dispoziție caracteristici de social media și pentru a analiza traficul. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii acestora.