Program de vizitare:
Muzeul Național de Artă al României, Muzeul Zambaccian și Muzeul Theodor Pallady, miercuri-vineri, orele 10-18, sâmbătă-duminică 11-19, luni și marți închis. Prima miercuri din lună intrarea gratuită.
Muzeul Colecțiilor de Artă: luni, marți, vineri, orele 10-18, sâmbătă-duminică 11-19, miercuri și joi închis. Prima vineri din lună intrarea gratuită.

În ziua de miercuri,17 aprilie 2024 Sala Tronului, Sufrageria Regală și Scara Voievozilor vor fi închise publicului. Vă mulțumim pentru înțelegere.

 
 
 
 
 
 
Muzeul Național de Artă al României
Întâlnire la muzeu cu Ioana Ciocan -  ”America, America!”

Întâlnire la muzeu cu Ioana Ciocan - ”America, America!”

De la 29 Martie 2024 18:00 până la 29 Martie 2024 20:00
Categorii: Evenimente
Vizualizări: 250

Muzeul Național de Artă al României vă invită în data de vineri, 29 martie 2024, ora 18.00, la un eveniment din cadrul proiectului Întâlnire la muzeu, în sala de marmură neagră de la parterul Galeriei de Artă Europeană . Invitata este Ioana Ciocan, care va ține o prelegere cu tema „America, America!”, într-un dialog neconvențional despre parcursul său american de anul trecut.

Discuția alături Călin Stegerean, director general Muzeul Național de Artă al României, va fi una liberă și dinamică, în care publicul va putea interveni cu întrebări adresate invitatei și moderatorului.

Întâlnire la muzeu este un proiect care își propune să medieze contactul publicului cu personalități din varii domenii ale culturii pe subiecte aflate la interferența diverselor genuri artistice.

Ioana Ciocan este director Art Safari, Comisarul României pentru Bienala de artă de la Veneția, membru al consiliului științific al Muzeului Național Cotroceni și al Comitetului de înființare și organizare al Muzeului Ororilor Comunismului. În 2021 Președintele României Klaus Iohannis i-a conferit Medalia „Meritul Cultural”, Clasa a III-a, Categoria C – „Artele plastice”.

Accesul se face pe baza biletului de intrare în valoare de 12 lei.

Facebook Page

Acest site folosește cookies

Folosim module cookie pentru a vă pune la dispoziție caracteristici de social media și pentru a analiza traficul. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii acestora.