Program de vizitare:
Muzeul Național de Artă al României, Muzeul Zambaccian și Muzeul Theodor Pallady, miercuri-vineri, orele 10-18, sâmbătă-duminică 11-19, luni și marți închis. Prima miercuri din lună intrarea gratuită.
Muzeul Colecțiilor de Artă: luni, marți, vineri, orele 10-18, sâmbătă-duminică 11-19, miercuri și joi închis. Prima vineri din lună intrarea gratuită.

În ziua de miercuri,17 aprilie 2024 Sala Tronului, Sufrageria Regală și Scara Voievozilor vor fi închise publicului. Vă mulțumim pentru înțelegere.

 
 
 
 
 
 
Muzeul Național de Artă al României
Ziua Națională Constantin Brâncuși la Muzeul Național de Artă al României

Ziua Națională Constantin Brâncuși la Muzeul Național de Artă al României

De la 18 Februarie 2024 11:00 până la 18 Februarie 2024 17:30
Publicat de MNAR Admin
Categorii: Evenimente
Vizualizări: 680

Pentru a sărbători împreună Ziua Națională Constantin Brâncuși (19 februarie) la Muzeul Național de Artă al României am pregătit duminică, 18 februarie 2024, următoarele activități, la care vă invităm să luați parte:

ora 11.00 atelierul educativ „Pasărea ascunsă în piatră. Atelier dedicat lui Constantin Brâncuși”, pentru copiii de 6-9 ani, susținut de Ioana Ciuștea, colaborator MNAR. Înscriere la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., cost atelier 40 lei/participant;

ora 13.30 atelierul educativ „Pasărea ascunsă în piatră. Atelier dedicat Constantin Brâncuși”, dedicat copiilor de 10-14 ani, susținut de Ioana Ciuștea, colaborator MNAR. Înscriere la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., cost atelier 40 lei/participant;

ora 15.00 vizită ghidată în Sala Brâncuși din Galeria de Artă Românească Modernă, susținută de Miruna Moraru, muzeograf, Secția Artă Românească Modernă. Înscriere la  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., cost bilet acces galerie 24 lei;

ora 16.30 vizită ghidată în Sala Brâncuși din Galeria de Artă Românească Modernă, susținută de către Delia Popa, specialist educație, Secția, Educație, Comunicare și Proiecte Culturale. Înscriere la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., cost bilet acces galerie 24 lei.

Facebook Page

Acest site folosește cookies

Folosim module cookie pentru a vă pune la dispoziție caracteristici de social media și pentru a analiza traficul. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii acestora.