Program de vizitare:
Muzeul Național de Artă al României, Muzeul Zambaccian și Muzeul Theodor Pallady, miercuri-vineri, orele 10-18, sâmbătă-duminică 11-19, luni și marți închis. Prima miercuri din lună intrarea gratuită.
Muzeul Colecțiilor de Artă: luni, marți, vineri, orele 10-18, sâmbătă-duminică 11-19, miercuri și joi închis. Prima vineri din lună intrarea gratuită.

În ziua de miercuri,17 aprilie 2024 Sala Tronului, Sufrageria Regală și Scara Voievozilor vor fi închise publicului. Vă mulțumim pentru înțelegere.

 
 
 
 
 
 
Muzeul Național de Artă al României
Bookhub la MNAR. Lecturi cu Nona Rapotan.

Bookhub la MNAR. Lecturi cu Nona Rapotan.

De la 11 Noiembrie 2023 11:00 până la 11 Noiembrie 2023 13:00
Publicat de MNAR Admin
Categorii: Evenimente
Vizualizări: 553

Sâmbătă 11 noiembrie, de la ora 11.00, vă invităm la Muzeul Theodor Pallady la o nouă întâlnire Bookhub la MNAR. Lecturi cu Nona Rapotan. Invitatul ediției va fi Ioan T. Morar.

Dialogul dintre Ioan T. Morar și Nona Rapotan va pleca de la cele două volume dedicate Provenței, „Șapte ani în Provence”(2018) și „Provence, ținutul secret”(2023), două volume apărute la Editura Polirom din care relatările despre artă, artiști și expoziții nu lipsesc. Vom afla mai multe despre viața în sudul Franței, despre muzeele și expozițiile organizate în „ținutul secret”, dar și despre arta și artiștii români contemporani care i-au rămas aproape autorului de-a lungul timpului.

Această nouă serie de întâlniri va avea loc în muzeele satelit ale Muzeului Național de Artă al României. Întâlnirea din 11 noiembrie va fi găzduită la Muzeul Theodor Pallady, artistul care și-a petrecut o bună parte din viață în Franța, acolo unde de ceva ani trăiește scriitorul Ioan T. Morar.

O întâlnire pusă sub semnul dialogului dintre arte, dar și a legăturii dintre arta de a scrie jurnal și arta de a menține vie atenția cititorului pentru tot ceea ce înseamnă viață culturală.

Despre Muzeul Theodor Pallady va vorbi Ileana Mitu, referent în cadrul secției de Educație, Comunicare și Proiecte culturale din cadrul MNAR.

Întâlnirile „Bookhub la MNAR. Lecturi cu Nona Rapotan” înseamnă un moment special, bine petrecut în compania cărților, a autorilor și a ideilor seducătoare pe care le propune Nona Rapotan.

Unde? Muzeul Theodor Pallady, Strada Spătarului 22.

Bilet 12 lei preț întreg la care se aplică reduceri și gratuități pentru diferite categorii de public.

Evenimentul se adresează publicului de toate vârstele.

Vă așteptăm!

Facebook Page

Acest site folosește cookies

Folosim module cookie pentru a vă pune la dispoziție caracteristici de social media și pentru a analiza traficul. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii acestora.