Program de vizitare: miercuri - duminică, 10:00-18:00.
Ultima intrare la MNAR și la Muzeul Colecțiilor de Artă se face la ora 17.00, iar la Muzeul Theodor Pallady, la Muzeul K.H. Zambaccian și în expozițiile temporare la ora 17.30.
Din motive tehnice Galeria de Artă Românească Modernă este parțial deschisă. Vă mulțumim pentru înțelegere!
În zilele de 21, 22, 23 şi 24 septembrie 2023 Spațiile Istorice (Sala Tronului, Sufrageria Regală și Scara Voievozilor) vor fi închise.

 
Muzeul Național de Artă al României
ÎNTÂLNIRE LA MUZEU CU CHRISTOPH TANNERT

ÎNTÂLNIRE LA MUZEU CU CHRISTOPH TANNERT

De la 27 Iunie 2023 18:00 până la 27 Iunie 2023 19:30
Categorii: Evenimente
Vizualizări: 615

Muzeul Național de Artă al României este gazda unui nou eveniment „Întâlnire la muzeu”, marți 27 iunie 2023, de la ora 18:00, în Sala Bizantină, intrarea A2 în Spațiile Istorice. Invitatul lui Călin Stegerean este Christoph Tannert, directorul reputatului centru cultural internațional Künstlerhaus Bethanien din Berlin.

Cu Christoph Tannert vom vorbi despre proiectele instituției pe care o conduce, atât cele legate de programele generoase de rezidență artistică pe care le oferă cât și despre expozițiile excepționale pe care le organizează. Dintre cele organizate în calitate de curator domnul Tannert va prezenta în detaliu expoziția de pictură cu titlul „Dissonance”, prezentată la Berlin în anul 2022, care a cuprins lucrările a 40 de artiști, semnificative pentru pictura actuală din Germania. Conform formatului acestui program, la final, publicul poate interveni cu propriile întrebări sau puncte de vedere.

Evenimentul este realizat cu sprijinul Goethe Institut București și se va desfășura în limba engleză.

„Întâlnirea la muzeu cu Cristoph Tannert reprezintă o oportunitate extraordinară de a întâlni un profesionist desăvârșit și un excelent cunoscător al scenei de artă contemporană internaționale. O întâlnire esențială atât pentru mediile culturale cât și pentru publicul pasionat.” afirmă Călin Stegerean, directorul general al Muzeului Național de Artă al României.

Intrare Gratuită cu înscriere în prealabil aici

Facebook Page

Acest site folosește cookies

Folosim module cookie pentru a vă pune la dispoziție caracteristici de social media și pentru a analiza traficul. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii acestora.