Program de vizitare: miercuri - duminică, 10:00-18:00.
Ultima intrare la MNAR și la Muzeul Colecțiilor de Artă se face la ora 17.00, iar la Muzeul Theodor Pallady, la Muzeul K.H. Zambaccian și în expozițiile temporare la ora 17.30.
Din motive tehnice Galeria de Artă Românească Modernă este parțial deschisă. Vă mulțumim pentru înțelegere!
În zilele de 4, 5 si 6 octombrie 2023 Spațiile Istorice (Sala Tronului, Sufrageria Regală și Scara Voievozilor) vor fi închise.

 
Muzeul Național de Artă al României
PALATE DESCHISE PE CALEA VICTORIEI -  PALATUL ROMANIT

PALATE DESCHISE PE CALEA VICTORIEI - PALATUL ROMANIT

De la 10 Iunie 2023 11:00 până la 10 Iunie 2023 12:30
Publicat de MNAR Admin
Categorii: Evenimente
Vizualizări: 259
Muzeul Colecțiilor de Artă va găzdui sâmbătă, 10 iunie, de la ora 11.00, cel de-al doilea eveniment din seria Palate Deschise pe Calea Victoriei, cu acad. Georgeta Filitti, organizat de MNAR în parteneriat cu Fundatia Calea Victoriei.
Dna acad. Georgeta Filitti va spune povestea Palatului Romanit, sediul Muzeului Colecţiilor de Artă, situat pe Calea Victoriei la numărul 111. Clădirea este reprezentativă pentru Bucureştiul din secolul al XIX-lea și a fost înălţată de boierul C. Faca, la colţul format de Calea Victoriei (pe atunci Podul Mogoşoaiei) cu Calea Griviţei (Podul Târgoviştei).

Facebook Page

Acest site folosește cookies

Folosim module cookie pentru a vă pune la dispoziție caracteristici de social media și pentru a analiza traficul. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii acestora.