Program de vizitare:
Muzeul Național de Artă al României, Muzeul Zambaccian și Muzeul Theodor Pallady, miercuri-vineri, orele 10-18, sâmbătă-duminică 11-19, luni și marți închis. Prima miercuri din lună intrarea gratuită.
Muzeul Colecțiilor de Artă: luni, marți, vineri, orele 10-18, sâmbătă-duminică 11-19, miercuri și joi închis. Prima vineri din lună intrarea gratuită.

În ziua de miercuri,17 aprilie 2024 Sala Tronului, Sufrageria Regală și Scara Voievozilor vor fi închise publicului. Vă mulțumim pentru înțelegere.

 
 
 
 
 
 
Muzeul Național de Artă al României
MNAR la Bookfest - Salonul Internațional de Carte în perioada 24 – 28 Mai 2023

MNAR la Bookfest - Salonul Internațional de Carte în perioada 24 – 28 Mai 2023

De la 24 Mai 2023 10:00 până la 28 Mai 2023 19:00
Categorii: Evenimente
Vizualizări: 958
Sub genericul „Expozițiile se închid, albumele rămân”, Muzeul Național de Artă al României participă la Salonul Internațional de Carte Bookfest în perioada 24 - 28 mai. Ne găsiți la standul A06 din Pavilionul B2 în Complexul Expozițional Romexpo, cu o selecție de 25 volume!
Vor fi readuse în atenția publicului unele dintre cele mai reprezentative titluri ale albumelor de artă ce au acompaniat și completat expoziții realizate de MNAR, precum: „Călătoriile lui Iser”, „Amintire, Nostalgie, Regăsire”, „ Pallady +150”, „Lucia Dem-Bălăcescu” sau Repertoriul Picturii Românești vol.I, vol. II și vol. III.
Cataloagele MNAR pot reprezenta un cadou original pentru persoanele dragi. Având o calitate grafică de excepție, publicațiile sunt un prilej de delectare pentru publicul larg.

Facebook Page

Acest site folosește cookies

Folosim module cookie pentru a vă pune la dispoziție caracteristici de social media și pentru a analiza traficul. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii acestora.