Program de vizitare: miercuri - duminică, 10:00-18:00.
Ultima intrare la MNAR și la Muzeul Colecțiilor de Artă se face la ora 17.00, iar la Muzeul Theodor Pallady, la Muzeul K.H. Zambaccian și în expozițiile temporare la ora 17.30.
Din motive tehnice Galeria de Artă Românească Modernă este parțial deschisă. Vă mulțumim pentru înțelegere!
În zilele de 21, 22, 23 şi 24 septembrie 2023 Spațiile Istorice (Sala Tronului, Sufrageria Regală și Scara Voievozilor) vor fi închise.

 
Muzeul Național de Artă al României
Bookhub la MNAR. Lecturi cu Nona Rapotan #7

Bookhub la MNAR. Lecturi cu Nona Rapotan #7

De la 20 Mai 2023 11:00 până la 20 Mai 2023 12:30
Categorii: Evenimente
Vizualizări: 463

Bookhub la MNAR. Lecturi cu Nona Rapotan #7 Întâlnirea „Bookhub la MNAR. Lecturi cu Nona Rapotan” de sâmbătă 20 mai 2023 – ora 11.00 – îl omagiază pe marele teatrolog și om de cultură George Banu (1943 – 2023). Vă aștepăm la o ediție specială în care vom afla mai multe despre universul parizian al lui George Banu și colecția sa deosebită de marionete, icoane, tablouri și crucifixe. Titlurile acestei întâlniri sunt: -„Parisul personal - Familia din Rivoli 18” -„Parisul personal - Casa cu daruri” -„Parisul personal - Autobiografie urbană” -„Iisușii mei” -„Obiecte rănite” Nona Rapotan este profesoară de științe sociale de peste 20 de ani, este o mare povestitoare și o fină cunoascătoare a vieții culturale din România despre care scrie cu vervă pe Bookhub.ro. Așa cum v-am obișnuit deja, sâmbăta, o dată pe lună își împărtășește recenziile și comentariile ingenioase la MNAR. Întâlnirile „Bookhub la Mnar. Lecturi cu Nona Rapotan” înseamnă un moment special, bine petrecut în compania cărților, a autorilor și a ideilor seducătoare pe care le propune Nona Rapotan în ambianţa stimulantă a lucrărilor artiştilor francezi precum Alfred Sisley, Claude Monet, Paul Signac şi a sculpturilor iconice realizate de Auguste Rodin, Camille Claudel şi Antoine Bourdelle. Evenimentul are loc în Sala Franceză din Galeria Europeană. Participarea se face în baza biletului de acces (24 lei preț întreg la care se aplică reduceri și gratuități pentru diferite categorii de public). Accesul se face prin Galeria Europeană, în limita a 30 persoane, în ordinea sosirii, fără programare prealabilă. Publicul de toate vârstele este binevenit !

Facebook Page

Acest site folosește cookies

Folosim module cookie pentru a vă pune la dispoziție caracteristici de social media și pentru a analiza traficul. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii acestora.