Program de vizitare:
Muzeul Național de Artă al României, Muzeul Zambaccian și Muzeul Theodor Pallady, miercuri-vineri, orele 10-18, sâmbătă-duminică 11-19, luni și marți închis. Prima miercuri din lună intrarea gratuită.
Muzeul Colecțiilor de Artă: luni, marți, vineri, orele 10-18, sâmbătă-duminică 11-19, miercuri și joi închis. Prima vineri din lună intrarea gratuită.

În ziua de miercuri,17 aprilie 2024 Sala Tronului, Sufrageria Regală și Scara Voievozilor vor fi închise publicului. Vă mulțumim pentru înțelegere.

 
 
 
 
 
 
Muzeul Național de Artă al României
BOOKHUB LA MNAR. LECTURI CU NONA RAPOTAN

BOOKHUB LA MNAR. LECTURI CU NONA RAPOTAN

Activat 25 Februarie 2023
Categorii: Evenimente
Vizualizări: 831

Sâmbătă 25 februarie, de la ora 11:00, vă invităm la a treia întâlnire „Bookhub la MNAR. Lecturi cu Nona Rapotan”. Evenimentul este dedicat biografiilor a trei artiști faimoși:

„Enescu. Caiete de repetiții” de Dan Coman;

„Caragiale. Scrisoarea pierdută” de Bogdan-Alexandru Stănescu;

„Brâncuşi sau cum a învăţat ţestoasa să zboare” de Moni Stănilă.

Așa cum v-am obișnuit, întâlnirile „Bookhub la Mnar. Lecturi cu Nona Rapotan” înseamnă un moment special, bine petrecut în compania cărților, a autorilor și a ideilor seducătoare pe care le propune Nona Rapotan în ambianţa stimulantă a lucrărilor artiştilor francezi precum Alfred Sisley, Claude Monet, Paul Signac şi a sculpturilor iconice realizate de Auguste Rodin, Camille Claudel şi Antoine Bourdelle.

Evenimentul are loc în Sala Franceză din Galeria Europeană.
Participarea se face în baza biletului de acces (24 lei preț întreg la care se aplică reduceri și gratuități pentru diferite categorii de public).
Accesul se face prin Galeria Europeană, în limita a 30 persoane, în ordinea sosirii, fără programare prealabilă.

Evenimentul se adresează publicului de toate vârstele.
Vă așteptăm!

Facebook Page

Acest site folosește cookies

Folosim module cookie pentru a vă pune la dispoziție caracteristici de social media și pentru a analiza traficul. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii acestora.