Program de vizitare: miercuri - duminică, 10:00-18:00.
Ultima intrare la MNAR și la Muzeul Colecțiilor de Artă se face la ora 17.00, iar la Muzeul Theodor Pallady, la Muzeul K.H. Zambaccian și în expozițiile temporare la ora 17.30.
Din motive tehnice Galeria de Artă Românească Modernă este parțial deschisă. Vă mulțumim pentru înțelegere!
În zilele de 21, 22, 23 şi 24 septembrie 2023 Spațiile Istorice (Sala Tronului, Sufrageria Regală și Scara Voievozilor) vor fi închise.

 
Muzeul Național de Artă al României
Bookhub la MNAR. Lecturi cu Nona Rapotan

Bookhub la MNAR. Lecturi cu Nona Rapotan

De la 21 Ianuarie 2023 11:00 până la 21 Ianuarie 2023 13:00
Categorii: Evenimente
Vizualizări: 430

Vă invităm la a treia întâlnire „Bookhub la MNAR. Lecturi cu Nona Rapotan”. Evenimentul va fi dedicat autorului Julian Barnes și romanelor sale „Elizabeth Finch”, „Iubire etc” și „Zgomotul timpului”.
Vom vorbi despre cărți, autori și idei seducătoare în ambianţa stimulantă a lucrărilor artiştilor francezi precum Alfred Sisley, Claude Monet, Paul Signac şi a sculpturilor iconice realizate de Auguste Rodin, Camille Claudel şi Antoine Bourdelle.

Evenimentul are loc în Sala Franceză din Galeria Europeană.
Participarea se face în baza biletului de acces (24 lei preț întreg la care se aplică reduceri și gratuități pentru diferite categorii de public).
Accesul se face prin Galeria Europeană, în limita a 30 persoane, în ordinea sosirii, fără programare prealabilă.

Evenimentul se adresează publicului de toate vârstele.
Vă așteptăm!

Facebook Page

Acest site folosește cookies

Folosim module cookie pentru a vă pune la dispoziție caracteristici de social media și pentru a analiza traficul. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii acestora.