Program de vizitare:
Muzeul Național de Artă al României, Muzeul Zambaccian și Muzeul Theodor Pallady, miercuri-vineri, orele 10-18, sâmbătă-duminică 11-19, luni și marți închis. Prima miercuri din lună intrarea gratuită.
Muzeul Colecțiilor de Artă: luni, marți, vineri, orele 10-18, sâmbătă-duminică 11-19, miercuri și joi închis. Prima vineri din lună intrarea gratuită.
Galeria de Artă Decorativa Europeană și  Galeria de Artă Românească Modernă vor fi închise temporar din motive tehnice începând cu data de 13 iunie 2024.

Muzeul Național de Artă al României
PRIN PAGINILE UNOR EXPOZIȚII - MNAR LA TÂRGUL DE CARTE GAUDEAMUS ÎN PERIOADA 7 – 11 DECEMBRIE 2022

PRIN PAGINILE UNOR EXPOZIȚII - MNAR LA TÂRGUL DE CARTE GAUDEAMUS ÎN PERIOADA 7 – 11 DECEMBRIE 2022

De la 07 Decembrie 2022 10:00 până la 11 Decembrie 2022 20:00
Publicat de MNAR Admin
Categorii: Evenimente
Vizualizări: 1057

Muzeul Național de Artă al României (MNAR) va fi prezent și în acest an la Târgul Internaţional GAUDEAMUS – Carte de învăţătură care se desfășoară în perioada 7 – 11 decembrie în Pavilionul B2 al Complexului Expozițional Romexpo.

Numeroase titluri, cataloage și repertorii aduc mai aproape de public patrimoniul celui mai mare muzeu de artă din țară. Vizitatorii sunt invitați să „răsfoiască” paginile expozițiilor care au avut loc la MNAR în ultimii ani și să redescopere lucrările care i-au impresionat. Vă dăm întâlnire la standul cu numărul 169.

Vor fi readuse în atenția publicului unele dintre cele mai reprezentative titluri ale albumelor de artă ce au acompaniat și completat expoziții realizate de MNAR, precum: „Nostalgie. Amintire. Regăsire. Peisajul european și ruina în secolele XVI – XIX” (2022), „Ars Amandi. Tema iubirii în arta europeană a secolelor XVI – XIX” (2014), „Lucia  Dem Bălăcescu – Repertoriul Colecției” (2022) sau ghidul „Muzeul Colecțiilor de Artă” (2013).

Cataloagele MNAR pot reprezenta un cadou original de sărbători pentru persoanele dragi. Pe de-o parte sunt complementare unei vizite în expozițiile și colecțiile MNAR, pe de altă parte sunt surse de cunoaștere, fiind rezultatele unor activități laborioase de cercetare și creație cu caracter artistic. Având o calitate grafică de excepție, publicațiile sunt un prilej de delectare pentru publicul larg.

Facebook Page

Acest site folosește cookies

Folosim module cookie pentru a vă pune la dispoziție caracteristici de social media și pentru a analiza traficul. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii acestora.