Program de vizitare:
Muzeul Național de Artă al României, Muzeul Zambaccian și Muzeul Theodor Pallady, miercuri-vineri, orele 10-18, sâmbătă-duminică 11-19, luni și marți închis. Prima miercuri din lună intrarea gratuită.
Muzeul Colecțiilor de Artă: luni, marți, vineri, orele 10-18, sâmbătă-duminică 11-19, miercuri și joi închis. Prima vineri din lună intrarea gratuită.
Galeria de Artă Decorativă Europeană este închisă temporar din motive tehnice. 
Accesul publicului în Galeria de Artă Națională în data de 19 septembrie 2024,va avea loc în intervalul 10:00 - 15:00 mulțumim pentru înțelegere!

Muzeul Național de Artă al României
BookHub la MNAR. Lecturi cu Nona Rapotan   Invitat Tudor Ganea

BookHub la MNAR. Lecturi cu Nona Rapotan Invitat Tudor Ganea

De la 28 Septembrie 2024 11:00 până la 28 Septembrie 2024 12:30
Publicat de MNAR Admin
Categorii: Evenimente
Vizualizări: 104

Muzeul Național de Artă al României vă invită sâmbătă, 28 septembrie 2024, ora 11.00, la BookHub la MNAR. Lecturi cu Nona Rapotan, care se va desfășura la Muzeul Colecțiilor de Artă, în cadrul colecției „Elena și Anastase Simu”. Invitat va fi arhitectul și scriitorul Tudor Ganea.

Nona Rapotan, moderatoarea acestor întâlniri desfășurate cu regularitate la muzeu, va porni discuția de la romanul lansat în acest an de Tudor Ganea, numit „Vreau să aud numai de bine”, în care personajele pendulează între București și Constanța, orașe de care scriitorul este profund atașat. 

De profesie arhitect, Tudor Ganea a debutat în 2016 cu romanul „Cazemata”, apărut la Editura Polirom, pentru care a primit premiul „Tânărul prozator al anului 2016” în cadrul Galei Tinerilor Scriitori, premiul pentru debut al revistei Observator cultural şi premiul „Nepotu’ lui Thoreau” pentru tinerii scriitori. Un an mai târziu, a publicat cel de-al doilea roman, numit „Miere”, urmat de volumele „Porci”, 2018 și  „Cântecul păsării de plajă”, 2021.

Întâlnirile „Bookhub la MNAR. Lecturi cu Nona Rapotan” sunt o mediere între carte și arta plastică, în compania unor personalități din sectorul cultural. 

Accesul se face în baza biletului în valoare de 12 lei, la care se aplică reduceri și gratuități pentru diferite categorii de public.

Facebook Page

Acest site folosește cookies

Folosim module cookie pentru a vă pune la dispoziție caracteristici de social media și pentru a analiza traficul. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii acestora.