Accessibility Tools

Program de vizitare:
Muzeul Național de Artă al României, Muzeul Zambaccian și Muzeul Theodor Pallady, miercuri-vineri, orele 10-18, sâmbătă-duminică 11-19, luni și marți închis. Prima miercuri din lună intrarea gratuită.
Muzeul Colecțiilor de Artă: luni, marți, vineri, orele 10-18, sâmbătă-duminică 11-19, miercuri și joi închis. Prima vineri din lună intrarea gratuită.

În perioada 5-6 decembrie 2024 Sala Tronului, Sufrageria Regală și Scara Voievozilor vor fi închise publicului.

Muzeul Național de Artă al României
Ziua Internațională a Copilului la  MNAR

Ziua Internațională a Copilului la MNAR

De la 31 Mai 2024 10:00 până la 30 Iunie 2024 10:00
Categorii: Evenimente
Vizualizări: 807

Cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, Muzeul Național de Artă al României și organizația Salvați Copiii realizează un program special dedicat acestui eveniment,

Astfel, în data de 30 mai 2024 copii din învățământul primar vor participa la atelierul de pictură cu tema „Portret de copil” care va include și o vizită ghidată în Galeria de Artă Europeană. La final, lucrările realizate vor face parte dintr-o expoziție organizată în holul Sălii Auditorium, Str. Știrbei Vodă nr. 1, în perioada 31 mai – 30 iunie 2024.

Acest proiect se adaugă celor cuprinse în cadrul colaborării cu Organizația Salvați Copiii demarată în anul 2021 și care constă în realizarea unor activități educative la muzeu pentru copiii cuprinși în programele acestei organizații.

În cei trei ani de colaborare, 1.500 de copii au luat parte la ateliere de creație, precum Portretul, Pasărea ascunsă în piatră - atelier Brâncuși, Moda spaniolă, Neagoe Basarab, Formă și culoare iar pe parcursul anului curent peste 200 de copii au beneficiat de vizite active și ateliere educative organizate la MNAR.

Pentru toți copiii experiențele de la MNAR au fost primele ocazii de a păși în lumea artei și de a se manifesta creastiv într-un domeniu nou, care i-a cucerit imediat.

Evenimentul organizat cu prilejul Zilei Internaționale a Copilului își propune să facă cunoscute creațiile acestor copii și imensul potențial educativ și creativ pe care îl poate oferi Muzeul Național de Artă al României.

Facebook Page

Acest site folosește cookies

Folosim module cookie pentru a vă pune la dispoziție caracteristici de social media și pentru a analiza traficul. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii acestora.