Program de vizitare: miercuri - duminică, 10:00-18:00.
Ultima intrare la MNAR și la Muzeul Colecțiilor de Artă se face la ora 17.00, iar la Muzeul Theodor Pallady, la Muzeul K.H. Zambaccian și în expozițiile temporare la ora 17.30.

 
 
Muzeul Național de Artă al României
MNAR va fi prezent la Târgul de carte GAUDEAMUS- ediția București 2023

MNAR va fi prezent la Târgul de carte GAUDEAMUS- ediția București 2023

De la 22 Noiembrie 2023 10:00 până la 26 Noiembrie 2023 20:00
La Romexpo
Publicat de MNAR Admin
Categorii: Evenimente
Vizualizări: 318

Muzeul Național de Artă al României (MNAR) va fi prezent și în acest an la Târgul de carte GAUDEAMUS- ediția București 2023 care se desfășoară în perioada 22-26 noiembrie în Pavilionul Central A al Complexului Expozițional Romexpo, Bulevardul Mărăști 65-67, București.

Numeroase titluri, cataloage și repertorii aduc mai aproape de public patrimoniul celui mai mare muzeu de artă din țară. Vizitatorii sunt invitați să „răsfoiască” paginile expozițiilor care au avut loc la MNAR în ultimii ani și să redescopere lucrările care i-au impresionat. Vă dăm întâlnire la standul cu numărul 169, ca și anul trecut.

Vor fi readuse în atenția publicului unele dintre cele mai reprezentative titluri ale albumelor de artă ce au acompaniat și completat expoziții realizate de MNAR, precum: „Repertoriul Colecției Liana și Dan Nasta - obiecte de cult și laice” (2023), „Corneliu Baba - Confesiuni și Jurnale - volumul IV: 1983 - 1997” (2022) sau „Nostalgie. Amintire. Regăsire. Peisajul european și ruina în secolele XVI – XIX” (2022).

Cataloagele MNAR pot reprezenta un cadou original de sărbători pentru persoanele dragi. Pe de-o parte sunt complementare unei vizite în expozițiile și colecțiile MNAR, pe de altă parte sunt surse de cunoaștere, fiind rezultatele unor activități laborioase de cercetare și creație cu caracter artistic. Având o calitate grafică de excepție, publicațiile sunt un prilej de delectare pentru publicul larg.

Facebook Page

Acest site folosește cookies

Folosim module cookie pentru a vă pune la dispoziție caracteristici de social media și pentru a analiza traficul. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii acestora.