Program de vizitare: miercuri - duminică, 10:00-18:00.
Ultima intrare la MNAR și la Muzeul Colecțiilor de Artă se face la ora 17.00, iar la Muzeul Theodor Pallady, la Muzeul K.H. Zambaccian și în expozițiile temporare la ora 17.30.
Din motive tehnice Galeria de Artă Românească Modernă este parțial deschisă. Vă mulțumim pentru înțelegere!
În zilele de 4, 5 si 6 octombrie 2023 Spațiile Istorice (Sala Tronului, Sufrageria Regală și Scara Voievozilor) vor fi închise.

 
Muzeul Național de Artă al României
„ÎNTÂLNIRE LA MUZEU” CU IOANA CIOCAN, HOREA AVRAM, CRISTIAN NAE ȘI RALUCA OANCEA - AM FOST LA BIENALĂ!

„ÎNTÂLNIRE LA MUZEU” CU IOANA CIOCAN, HOREA AVRAM, CRISTIAN NAE ȘI RALUCA OANCEA - AM FOST LA BIENALĂ!

De la 28 Noiembrie 2022 18:00 până la 28 Noiembrie 2022 20:00
Publicat de MNAR Admin
Categorii: Evenimente
Vizualizări: 943

Muzeul Național de Artă al României vă invită la o nouă „Întâlnire la muzeu” luni, 28 noiembrie, ora 18:00, la Muzeul Colecțiilor de Artă.
Invitații lui Călin Stegerean de această dată sunt Ioana Ciocan, director general Art Safari și comisar al României la Bienala de la Veneția; Horea Avram, președinte al filialei române a Asociației Internaționale a Criticilor de Artă; Cristian Nae, critic de artă și curator al expoziției României în cadrul Bienalei de la Veneția din 2019 și Raluca Oancea, critic de artă și curator interdisciplinar.

Dezbaterea va pleca de la conținutul ultimei ediții a Bienalei de la Veneția care se va încheia în 27 noiembrie a.c. și va trece în revistă meritele sau minusurile acesteia din perspectiva unora dintre cei mai avizați critici de artă și manageri culturali din România. De asemenea, vor fi evaluate consecințele propunerilor curatoriale promovate de bienalele de artă asupra percepției artelor vizuale, asupra programelor expoziționale în general și cele ale muzeelor în special.
La final, publicul participant este invitat să intervină cu propriile puncte de vedere.

Evenimentul de la Muzeul Colecțiilor de Artă face parte din seria activităților pentru public desfășurate în zilele când spațiile expoziționale sunt închise. „Întâlnire la muzeu” este un proiect care își propune să privilegieze contactul cu personalități din varii domenii ale culturii pe subiecte aflate la interferența diverselor genuri artistice.

Vă invităm să vizionați evenimentul cultural. (link on youtube.com)

 

Facebook Page

Acest site folosește cookies

Folosim module cookie pentru a vă pune la dispoziție caracteristici de social media și pentru a analiza traficul. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii acestora.