Program de vizitare: miercuri - duminică, 10:00-18:00.
Ultima intrare la MNAR și la Muzeul Colecțiilor de Artă se face la ora 17.00, iar la Muzeul Theodor Pallady, la Muzeul K.H. Zambaccian și în expozițiile temporare la ora 17.30.

 
 
Muzeul Național de Artă al României
PRIN PAGINILE UNOR EXPOZIȚII

PRIN PAGINILE UNOR EXPOZIȚII

De la 08 August 2022 11:00 până la 30 Septembrie 2022 13:00
Publicat de MNAR Admin
Categorii: Evenimente
Vizualizări: 1591

Muzeul Național de Artă al României vă invită, și în această vară, să vă petreceți timpul liber călătorind „Prin paginile unor expoziții” de neuitat.

Sub genericul Expozițiile se închid, albumele rămân, în perioada 11 august – 30 septembrie 2022, la parterul Galeriei Naționale din Calea Victoriei 49-53, vor fi readuse în atenția publicului unele dintre cele mai reprezentative titluri ale albumelor de artă, precum: Călătorie în Bretania. Artişti francezi şi români descoperind cultura bretonă, Cobra et Cie, În jurul și împrejurul realismului, Întâlnire cu Rembrandt – 400 de ani de la naşterea artistului, Constantin Blendea, Epoca Biedermeier în Ţările Române (1815-1859), Carol Popp de Szathmári (1812- 1887) și revelația artistică a Orientului, Grigorescu şi pictorii-gravori ai şcolii de la Barbizon.

Expozițiile organizate în trecut la sediul nostru nu mai pot fi vizitate decât prin intermediul memoriei imaginilor imprimate în paginile cataloagelor care etalează, de asemenea, rezultatele unor activități laborioase de cercetare și creație cu caracter artistic.

Având o calitate grafică de excepție, publicațiile reprezintă, pe de o parte, un indispensabil instrument de lucru pentru specialiști și, totodată, un prilej de delectare pentru publicul larg. În plus, pe parcursul derulării proiectului, acestea vor putea fi achiziționate la prețuri avantajoase.

Relaxați-vă în vacanță la MNAR, răsfoind cataloagele expoziţiilor noastre într-un spaţiu special amenajat.

Facebook Page

Acest site folosește cookies

Folosim module cookie pentru a vă pune la dispoziție caracteristici de social media și pentru a analiza traficul. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii acestora.