Program de vizitare: miercuri - duminică, 10:00-18:00.
Ultima intrare la MNAR și la Muzeul Colecțiilor de Artă se face la ora 17.00, iar la Muzeul Theodor Pallady, la Muzeul K.H. Zambaccian și în expozițiile temporare la ora 17.30.

 
 
Muzeul Național de Artă al României
Funeraliile Majestății Sale Regina Ana a României

Funeraliile Majestății Sale Regina Ana a României

De la 11 August 2016 08:00 până la 13 August 2016 13:00
Publicat de MNAR Admin
Categorii: Evenimente
Vizualizări: 866

La Palatul Regal, sediu al Muzeului Național de Artă al României, vor avea loc o parte din ceremoniile prilejuite de funeraliile Majestății Sale Regina Ana a României. Programul este următorul:

Joi, 11 august 2016 și vineri, 12 august 2016, de la ora 8.00 la ora 22.00, toți cei care vor dori să depună flori și să se închine la catafalcul Reginei Ana vor putea veni la Sala Tronului de la Palatul Regal. Intrarea este liberă.

Sâmbătă, 13 august 2016, la ora 10.55, sicriul cu corpul neînsuflețit al Reginei Ana va fi așezat pe un catafalc în Piața Palatului Regal, unde va avea loc o ceremonie religioasă. Accesul publicului în Piața Palatului este liber, în zonele special amenajate pentru participanți.

Casa Regală le solicită vizitatorilor să fie îmbrăcaţi în ţinută corespunzătoare, să nu poarte sacoşe, genţi sau bagaje voluminoase şi să nu folosească telefoanele mobile sau aparatele foto sau video – înregistrarea de imagini fiind strict interzisă. De asemenea, fumatul nu va fi permis în incinta Palatului Regal. Vizitatorii trebuie să aibă asupra lor şi un act de identitate. Florile sau jerbele aduse de vizitatori trebuie depuse în grădina din faţa Palatului, acestea neputând fi introduse în Sala Tronului.

În vederea asigurării participării publicului la ceremoniile ocazionate de funeraliile Majestății Sale Regina Ana a României, în perioada 2-13 august 2016 accesul în Curtea de Onoare a Muzeului Național de Artă al României se face între orele 8.00-22.00.

Facebook Page

Acest site folosește cookies

Folosim module cookie pentru a vă pune la dispoziție caracteristici de social media și pentru a analiza traficul. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii acestora.