Program de vizitare: miercuri - duminică, 10:00-18:00.
Ultima intrare la MNAR și la Muzeul Colecțiilor de Artă se face la ora 17.00, iar la Muzeul Theodor Pallady, la Muzeul K.H. Zambaccian și în expozițiile temporare la ora 17.30.
Din motive tehnice Galeria de Artă Românească Modernă este parțial deschisă. Vă mulțumim pentru înțelegere!
În zilele de 4, 5 si 6 octombrie 2023 Spațiile Istorice (Sala Tronului, Sufrageria Regală și Scara Voievozilor) vor fi închise.

 
Muzeul Național de Artă al României
„Seri fantastice” la MNAR - spectacole în Curtea de Onoare

„Seri fantastice” la MNAR - spectacole în Curtea de Onoare

Categorii: Evenimente
Vizualizări: 5155

După succesul primelor patru reprezentații din cadrul proiectului „Seri fantastice”, desfășurat în parteneriat cu Teatrul „Nottara” și cu Teatrul Național de Operetă și Musical „Ion Dacian”, ne bucurăm să anunțăm un nou partener care va susține spectacole în Curtea de Onoare a MNAR: Teatrul Evreiesc de Stat.

Pentru fiecare bilet cumpărat la spectacolele Teatrului Evreiesc de Stat găzduite în Curtea de Onoare a MNAR, beneficiați și de o vizită la Galeria de Artă Europeană, pe care o puteți efectua timp de o lună de zile de la data reprezentației, în timpul programului pentr public al muzeului: de miercuri până duminică, orele 11:00-17:00.

PROGRAM „SERI FANTASTICE” cu Teatrul Evreiesc de Stat

Vineri, 7 august 2020, ora 19:00
O lecție de bune maniere
Teatrul Evreiesc de Stat în Curtea de Onoare MNAR
Preț bilet: 43,7 lei (vizita în Galeria de Artă Europeană inclusă)

Vineri, 21 august 2020, ora 19:00
Varșovia: ghid turistic
Teatrul Evreiesc de Stat în Curtea de Onoare MNAR
Preț bilet: 43,7 lei (vizita în Galeria de Artă Europeană inclusă)

Toate evenimentele se vor desfășura cu respectarea deplină a măsurilor de siguranță impuse de autorități pentru prevenirea infectărilor cu noul coronavirus COVID-19. Prin urmare, scaunele vor fi poziționate la distanță de cel puțin 2 m între ele, purtarea măștii de către spectatori va fi obligatorie pe toată durata reprezentației, iar pentru evitarea aglomerației, accesul se va face începând cu 30 de minute înaintea fiecărei reprezentații.

La fiecare spectacol s-au pus în vânzare câte 100 de bilete. Locurile pe scaune vor fi alocate în ordinea sosirii spectatorilor. 

 

 

Facebook Page

Acest site folosește cookies

Folosim module cookie pentru a vă pune la dispoziție caracteristici de social media și pentru a analiza traficul. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii acestora.